Ajtó- és ablakcsere

Lakásfelújítás előtt jár és szükséges az ajtó-ablakcsere otthonában? A legjobb helyen van, hiszen itt megtalálja az Ön számára legideálisabb ablakokat és ajtókat, melyek rövid időn belül, egyedi igényire szabva kerülnek leszállításra.

Olvasson tovább a részletekért!

Ajtó és ablakcsere megoldások

A régebben épült házak esetében gyakran előforduló probléma, hogy a korábbi nyílászárók mérete eltér a napjainkban elterjedt szabványoktól. Ezzel rendkívül kellemetlen szembesülni a házfelújítás során, ugyanakkor jó hír, hogy itt szerencsére megtalálja a megoldást. Legyen szó bármilyen ajtó és ablak legyártásról, Önnek biztosan nem kell aggódnia az eltérő méretekből fakadó problémák miatt, hiszen szakembereink az apró részletekre is figyelnek.  Az ajtó-ablakcsere elvégzése előtt egy ingyenes helyszíni felmérésre kerül sor, hogy az elképzeléseinek leginkább megfelelő nyílászáró díszíthesse otthonát.

A külcsín mellett természetesen a megbízhatóságra sem lesz panasza: a munka egyik fázisa sincs elhanyagolva, így a megtervezéstől a beszerelésig minden 100%-os pontossággal készül el. Amennyiben az ajtó-ablakcsere bontással jár, gondoskodunk a régi hulladék elszállításáról, valamint annak megfelelő elhelyezéséről, így Önnek ezzel egy percet sem kell bajlódnia. A minőségért nem kell vagyonokat fizetnie: ügyfeleinknek mindig egyedi ajánlatot adunk, hogy az anyagilag leginkább megfelelő döntést hozhassa. Mindössze egy telefonhívásába kerül, és szakembereink egy baráti hangulatú beszélgetés során felmérik igényeit, végül pedig egyedi ajánlatot adnak a számára. A lehetőségek itt még nem értek véget, az ajtó-ablakcsere költségeit tovább csökkentheti a különféle alternatív megoldásoknak köszönhetően. Igény szerint vállaljuk az ablakok beépítését a régi tokba, melyeket akár új, tartósabb fával borítunk be, korszerűsítve ezzel az otthoni nyílászárókat.

feher ablak budapest

Az ajtó-ablakcsere mellett teljes körű lakásfelújítás esetén is számíthat szolgáltatásainkra, amivel további értékes időt takaríthat meg, melyet akár családjára is szánhat. Tetszés szerint telefonon, vagy akár e-mailen keresztül is érdeklődhet, a megkeresését követően egy napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyedi, igényeire szabott ajánlatot adhassunk, mellyel biztosan elégedett lesz.