Lakásfelújítás

Úgy érzi, otthonára ráférne egy alapos lakásfelújítás? Akkor Ön a legjobb helyen jár, hiszen éppen rátalált arra a helyre, ahol gyorsan, baráti áron igényelhet friss arculatot házának. Ne álljon meg itt, tudja meg, milyen lehetőségek várják!

Lakásfelújítás Budapesten

Lakásfelújítás Budapesten

Egy leharcolt, napról-napra öregebbnek tűnő épületbe bizony nem kellemes érzés minden nap hazaérni. Mivel a munkahely mellett az ember itt tölti el napjának jelentős részét, kiemelten fontos, hogy egy szerethető, otthonias környezet boldogítsa a lakókat, hiszen ennek hiányában rengeteget romolhat az ott élők hangulata. Tovább ronthat a helyzeten, amikor már a komfortérzetet is jelentős mértékben, negatívan befolyásolja a ház állapota. Példának okáért a rossz nyílászárók miatt télen bejöhet a hideg, ráadásul emiatt felesleges plusz fűtésköltségek is keletkeznek, hiszen a benti meleg szintén elvész. Emellett az is fontos, hogy a különféle vezetékek jó állapotban legyenek, máskülönben akár életveszélyessé is válhat otthona. Ennek szerencsére nem kell így lennie, hiszen a lakásfelújítás már megfizethető áron, gyors határidővel kivitelezhető. Önnek egyáltalán nem kell az átépítés járulékos nehézségeivel, így például a törmelékek keletkezésével foglalkoznia: szakembereink minden szükséges teendőt elvégeznek, Önnek csupán annyi dolga lesz, hogy izgatottan várja a lakásfelújítás végét, majd beköltözhessen gyönyörű otthonába.

Új konyha

Új konyha

A továbbiakban ismerkedjen meg a lehetőségeket melyek tökéletessé tehetik házát:

  • Vállaljuk a különféle gépészeti munkák teljes körű kivitelezését, többek között a víz- és gázvezetékek beszerelését, továbbá a fűtésrendszer kiépítését. Az sem jelent problémát, ha Önnek új fürdőszobára van szüksége, hiszen probléma nélkül elvégezzük a lefolyórendszer, a kád, valamint a WC beépítését, illetve igényeitől függően további teendőket is.
  • A házfelújítás során elvégezzük a régi, elhasználódott villanyvezetékek cseréjét, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabbá fog válni otthona. Még a apró részletekre is figyelünk, elkerülve ezzel a későbbi kellemetlenségeket. Kisebb munkák esetén is számíthat ránk: gyorsan lecseréljük a biztosítéktáblákat, valamint felszereljük a lámpákat, konnektorokat és egyéb aljzatokat.
  • Új fa beltéri vagy bejárati ajtóra, esetleg ablakra van szüksége? A házfelújítás alkalmával ezeket is nyugodtan kérheti tőlünk, mi elképzeléseihez igazodva, határidőre gyártjuk le Önnek a terméket. Saját műhelyben, a lehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy biztosan ne legyen panasza a megbízhatóságra.
  • Amennyiben szükséges a nyílászárók cseréje, ezeket gyorsan, előzetesen megszabott határidőre elkészítjük és beszereljük. Igény szerint fából vagy műanyagból is el tudjuk készíteni új ablakait és ajtóit.
  • A nagyobb lakásfelújítás során megkerülhetetlen bontásokat is elvégezzük, a keletkezett törmelékek eltüntetéséről pedig mi gondoskodunk, hogy Önnek ne kelljen ezzel feleslegesen bajlódnia.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyen a munkafolyamatok során, valamint a lakásfelújítás végén, már az első pillanattól kezdve kiemelten ügyelünk arra, hogy minden az Ön elképzeléseinek figyelembevételével történjen. Az egyes teendőket előzetes egyeztetést követően végezzük el, aminek köszönhetően pontosan tud számolni azzal, melyik teendő mennyi ideig tart, valamint mekkora költséget igényel. Minden egyes részlettel már a kezdetektől fogva tisztában lesz, amivel rengeteg időt és pénzt spórolhat meg. A munkanapok végén összegyűlt hulladékok elszállításáról szakembereink gondoskodnak, ezáltal Önnek csak annyit kell majd takarítással foglalkoznia, amennyit egy átlagos napon rászánna.

Furdőszoba felújítás Budapesten

Furdőszoba felújítás Budapesten

Nem érdemes sokat várnia, hiszen a lakásfelújítás előbb-utóbb elkerülhetetlenné fog válni. Vegye fel bátran a kapcsolatot szakembereinkkel e-mailben vagy telefonon, hogy egy baráti hangulatú beszélgetés során felmérhessük igényeit, majd egyedi ajánlatot adhassunk Önnek. Az ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár, tehát akkor sincs veszítenivalója, ha végül mégis úgy döntene, hogy nincs szüksége szolgáltatásainkra.