Szobafestés

Úgy érzi eljött az ideje, hogy egy alapos szobafestés új arculatot adjon otthonának? Mit szólna, ha azt mondanák, hogy itt megtalálta a legprofibb szakembereket, akik képesek maradéktalanul megvalósítani egyedi elképzeléseit? Ismerje meg a részleteket!

A rossz állapotú, nem megfelelő színű falak többet befolyásolhatják hangulatát a mindennapokban, mint azt elsőre gondolná. Egy darabig talán fel sem tűnik, hogy munkából hazaérve mitől válik hirtelen letörtté vagy rosszkedvűvé: könnyen lehet, hogy az otthonában lévő színek érik el ezt a kellemetlen hatást, aminek következményeként akár a szabadidős tevékenységeket sem tudja majd kellőképpen élvezni. Ennek szerencsére nem kell így lennie, hiszen itt szobafestés terén is nagyszerű megoldások várják Önt. Legyen bármi az elképzelése, szakembereink képesek maradéktalanul teljesíteni azt, így végre megkaphatja álmai otthonát.

SZOBAFESTÉS BUDAPESTEN

Teljesen fehér szoba a minimalista dizájn kedvelőinek

A későbbi nehézségek elkerülése érdekében a szobafestés során több tényezőre is fontos kiemelten odafigyelni. Amennyiben a munka nem a megfelelő odafigyeléssel történik, hazaérve gödrös, málló vagy akár felhólyagzott falakkal szembesülhet. Ez nem csupán azért rendkívül kellemetlen, mert egy jelentős összeget költött el feleslegesen, de emellett rengeteg értékes időt is kidobott az ablakon. Az elrontott munkát előbb-utóbb ki kell javítani, ami még több pénzt emészt fel a családi kasszából, miközben azt költhetné egyéb fontos dolgokra – pedig egy kis odafigyeléssel és alapossággal mindezen kellemetlenségeket könnyedén meglehet előzni.

Szakembereink a szobafestés megkezdése előtt ügyelnek a falfelület megfelelő előkészítésére, ami első körben a falfelület minőségének és állapotának megvizsgálásából áll. A festékréteg vagy tapéta eltávolítását követően a felület lekezelésre, majd átcsiszolásra kerül, ha pedig egyenetlenségeket tapasztalatunk, kiegyenlítjük azokat, hogy egy minden szempontból tökéletes falon kezdődhessen meg a munka.

A szobafestés folyamata persze akaratlanul eredményez némi felfordulást a házban, épp ezért rendkívül fontos, hogy a közelben lévő tárgyak és a padlózat megóvott állapotban maradjon. Annak érdekében, hogy a házában lévő értékek ne károsodjanak, mindvégig odafigyelünk arra, hogy a szobában lévő holmik, például a bútorok ne legyenek útban a folyamat során. Ezeket egy helyre összepakoljuk és megvédjük a megfelelő módszerekkel, a munka végeztével pedig mindent visszarakunk az eredeti helyére, ennek köszönhetően Önnek semmi feladata nem lesz – legfeljebb annyit kell majd takarítania, mint egy átlagos napon. A keletkező szemetet természetesen szintén elvisszük, emellett gondoskodunk annak megfelelő elhelyezéséről.

Zöld szobafestés Budapest

Zöld szobafestés Budapesten

Igény szerint tapétázást is vállalunk, aminek során mindvégig ugyanazon alapossággal járunk el, mint a szobafestés során. Kollégáink javaslatokat tesznek a minőségi tapéta kiválasztását illetően, melyet kellő odafigyeléssel, tökéletes illesztéssel helyezünk fel a falra, ezáltal nem kell aggódnia az eltérő méretekből adódó problémák miatt.
Itt még mindig nem értek véget a lehetőségek, hiszen cégünk ajtók és ablakok mázolását is vállalják. Az évek során leharcolt, rossz állapotban lévő ablakok és ajtók kereteit, illetve tokjait egyaránt kezeljük, hogy azok még hosszú éveken át tartósak és megbízhatóak maradjanak. A költséghatékonyság érdekében szakemberünk rögtön figyelmezteti Önt, ha egy új ajtó beszerzésével jobban jár anyagilag.

Érdemes feltennie magának a kérdést: mégis mire vár még? Bármiféle kötelezettség nélkül kérhet tőlünk ajánlatot telefonon vagy e-mailen keresztül, egy ingyenes helyszíni felmérést követően pedig már kezdődhet is a szobafestés, amit kedvező áron, gyorsan végzünk el otthonában. Amennyiben úgy dönt, hogy még sincs szüksége szolgáltatásainkra, bármiféle veszítenivaló nélkül léphet vissza. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb elhozhassuk otthonába azokat a színeket, amelyekre mindig is vágyott!